Schoonmaken is ons vak!

Schoonmaken

Wij verzorgen het schoonmaken en/of onderhouden van entrees met trappenhuizen en algemene ruimten voor een groot aantal Verenigingen van Eigenaren, verschillende woningbouwverenigingen, winkelcentra en bouwbedrijven (bouwopleveringen). In opdracht van bovenstaande klanten verrichten wij dagelijks, wekelijks en/of periodiek schoonmaak of onderhoud volgens een met de klant overeengekomen schoonmaakprogram.

Alle door ons uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden staan in het logboek vermeld,  hetwelk is opgesteld aan de hand van het met de klant overeengekomen werkprogram, de verrichte werkzaamheden worden na uitvoering afgetekend in het logboek. Zodat de klant te alle tijden inzage en controle heeft op de voortgang van de overeengekomen werkzaamheden. Logboeken zijn op elke locatie aanwezig.

De werkzaamheden kunnen zeer uiteenlopend zijn; van stofzuigen/vegen, nat vlakmoppen/dweilen tot machinaal schrobben van vloeren, impregneren van vloeren, glasbewassing van entreeglas etc. al uw wensen zijn bespreekbaar, elk werkprogram is maatwerk. Voor bouwbedrijven doen wij veel opleveringsschoonmaak, bouw- en schaftketen schoonhouden etc.