Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf?

Bel: 0118 - 415159

Over SMB Delta

Als ”Schoonmaakdienst Delta” gestart met glazenwassen in 1966 en in april 1967 ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel en nu bekend in de regio als Schoonmaakbedrijf Delta. Zo mogen we al ruim 50 jaar werkzaam zijn in de schoonmaak en glasbewassing. We werken vanuit Vlissingen en omstreken aan een veilige, schone en dus plezierige, woon- en werkomgeving voor een groot aantal vaste opdrachtgevers. Dat doen we voor veel verschillende opdrachtgevers al tientallen jaren.

Het spreekt voor zich dat kwaliteit, service en klanttevredenheid, dus een duurzame relatie met onze klanten, voor ons de hoogste prioriteit heeft. Als bedrijf  merken wij dat er goed over ons als bedrijf gesproken wordt en er is geen betere klant dan een tevreden klant. Deze mondelinge reclame brengt gestaag nieuwe klanten aan. Als bedrijf hechten wij sterk aan een persoonlijk contact met de klant, want onze service gaat verder dan schoonmaken alleen. Inmiddels wordt naast de tweede generatie Meulmeester nu door de derde generatie leidinggegeven in het bedrijf.

De heren Meulmeester zijn nog steeds persoonlijk actief bezig op de werkvloer. Op die manier blijft een goed persoonlijk klantcontact gewaarborgd. De korte lijnen, verstand van zaken en bekendheid met de klant en zijn wensen wordt ook door de klant als prettig ervaren. Wat klein is begonnen, is de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot een gezond en dynamisch bedrijf dat vele wooncomplexen, bedrijfsruimten en openbare ruimten in de regio Walcheren en ook wel daarbuiten schoonmaakt. 

Onze missie
De klant behandelen zoals we ook zelf behandeld zouden willen worden. Zien, denken en doen als een dienstverlenend en servicegericht bedrijf dat meedenkt met de opdrachtgevers.