Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf?

Bel: 0118 - 415159

Diensten

Schoonmaakbedrijf Delta is breed inzetbaar voor een groot aantal diensten op het gebied van schoonmaak/onderhoud en glasbewassing. Het bedrijf heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een professioneel bedrijf. Met een vaste ploeg allround en goed opgeleide medewerkers en goed materiaal. Wij beschikken o.a. over een Ruthmann 270.3 autohoogwerker met een werkhoogte tot 27 meter en een zijdelings bereik van 16,80 meter (bij 80 kg).

Wij zijn gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en diensten, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner gespecialiseerd in schoonmaak en/of onderhoud van algemene ruimten, glasbewassing en alle bijkomende dienstverlening, bent u bij ons aan het goede adres.

Schoonspoelen zonnepanelen

Wij spoelen zonnepanelen schoon met gedemineraliseerd water, zodat u optimaal resultaat behoudt van uw zonnepanelen. Door vervuiling van zonnepanelen zal minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Wanneer u jaarlijks uw zonnepanelen reinigt met daarvoor geschikt materiaal, blijft de energieproductie gedurende het jaar optimaal. 

Kijk voor meer info op: https://www.zonnepanelen.net/reinigen/

Vloeronderhoud

Voor verschillende Verenigingen van Eigenaren, bedrijven en woningbouwcoöperaties reinigen we dagelijks vloeren. Ook conserveren we vloeren om deze hun natuurlijke glans te laten behouden of terug te geven. Waar nodig zorgen we dat een vloer met een open structuur een gesloten structuur krijgt en dus minder vlekgevoelig is.

Bouwopleveringen

Voor zowel woningbouwcoöperaties, particulieren als verschillende bouwbedrijven in de regio.

Denk hierbij aan oplevering na nieuwbouw, verbouwwerkzaamheden en bouwwerkzaamheden bij omliggende projecten, waardoor stof opdwarrelt. Schoonmaakbedrijf Delta zorgt na bouwwerkzaamheden dat het hele plaatje compleet af is en u op en top kunt genieten van uw investering.

Schoonmaken

Gespecialiseerd in schoonmaak en/of onderhoud van entrees met trappenhuizen en algemene ruimten voor een groot aantal Verenigingen van Eigenaren, verschillende woningbouwverenigingen , winkelcentra en bouwbedrijven (bouwopleveringen). In opdracht van bovenstaande klanten verrichten wij dagelijks, wekelijks en/of periodiek schoonmaak of onderhoud volgens een met de klant overeengekomen schoonmaakprogram.

Alle door ons uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden staan in het logboek vermeld,  hetwelk is opgesteld aan de hand van het met de klant overeengekomen werkprogram, de verrichte werkzaamheden worden na uitvoering afgetekend in het logboek. Zodat de klant ten alle tijden inzage en controle heeft op de voortgang van de overeengekomen werkzaamheden. Logboeken zijn op elke locatie aanwezig.

De werkzaamheden kunnen zeer uiteenlopend zijn; van stofzuigen/vegen, nat vlakmoppen/dweilen tot machinaal schrobben van vloeren, impregneren van vloeren, glasbewassing van entreeglas etc. al uw wensen zijn bespreekbaar, elk werkprogram is maatwerk. Voor bouwbedrijven doen wij veel opleveringsschoonmaak, bouw- en schaftketen schoonhouden etc..

 

Reinigen van kozijnen

Met regelmaat reinigen wij kozijnen. Dit beschermt de verflaag en het hout. Zo zijn ze enkele jaren bestand tegen de Zeeuwse weersinvloeden.

Glasbewassing op hoogte

Wij zijn in het bezit van een Ruthmann 270.3 autohoogwerker, met een werkhoogte van 27 meter, zijdelings bereik 16,80 meter (bij 80 kg). Onze glazenwassers zijn in het bezit van het diploma Vakbekwaam Glazenwasser, en dus bevoegd om met hoogwerkers te werken. Verder huren wij indien nodig een telescoop- of een torenkraan met machinist bij Melis kraanverhuur Middelburg, tot ruim 75 meter hoogte, wat regelmatig voorkomt.

Arbotechnisch is het handmatig wassen van de ramen met behulp van hoogwerkers etc. voor de lichamelijke conditie te prefereren boven het gebruik van de telescoopwasmethode. Ook bij het handmatig wassen en schoonmaakwerk maken wij indien mogelijk gebruik van gedemineraliseerd water. Alle objecten waar wij glasbewassing uitvoeren worden onderworpen aan een veiligheids- en gezondheidsplan en ARBOregels. Wij hanteren hierbij ons handboek ”Veilig werken op hoogte” met RI&E Glas- en Gevelreiniging. 

Glasbewassing

Ramen van appartementgebouwen, showroomglas, etalageglas, kantoorpanden etc. Ons bedrijf zal indien mogelijk altijd kiezen voor de traditionele handmatige wasmethode. Dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit het beste resultaat geeft. Door het werken met de ladder of met gebruik van onze autohoogwerker, en/of te huren telescoop- of torenkraan, kunnen wij zien wat we doen en wordt hardnekkige vervuiling zodoende dan ook grondig verwijderd van het glaswerk. Bij het wassen van de ramen is de standaard dat de direct naastliggende omlijsting gelijktijdig door ons nat wordt afgenomen.

De traditionele glasbewassing geeft de beste reiniging van het glas en het kozijnwerk, en geeft tevens een langere levensduur van het schilderwerk, wat dan ook regelmatig wordt gereinigd. Waarbij we eventuele gebreken en/of mankementen aan het kozijnwerk fotograferen en doorgeven aan de opdrachtgever.

Alleen bij zeer moeilijk bereikbaar glaswerk zullen wij werken met het telescopisch wassysteem met gebruik van gedemineraliseerd water.